NO COBREM PER ESCOLTAR-TE

Busquem solucions a les teves necessitats

LA NOSTRA FILOSOFIA

Tots els nostres treballadors de solucions financeres Barcelona, tenim la responsabilitat de resoldre les situacions financeres que poden arribar a complicar la vida de les persones i empreses que venen a nosaltres buscant una solució.

El nostre objectiu principal es veu reflectit a la nostra feina: la qualitat del servei, l'assessorament, la personalització i la constant innovació per a poder aconseguir que els nostres clients estiguin tranquils i aconseguir els objectius desitjats.

ELS NOSTRES PRODUCTES

HIPOTECA DE CAPITAL PRIVAT

La solució per obtenir el crèdit que necessites. Només amb aval d’una propietat. No importa si estàs a l’Asnef o si pots demostrar ingressos. Els teus diners en 7 dies. En còmodes quotes a retornar fins a 20 anys.

CAPITAL PRIVAT D’URGÈNCIA

Amb l’aval d’una propietat. Sense necessitat de taxació. Els teus diners en 48h. Sense cancel·lar la teva hipoteca actual. Sense pagaments mensuals, devolució al cap d’un any. Perfecte per disposar de diners mentre vens, per pagar embargaments, acceptar herències...

LIQUIDITAT MENTRE VENS EL TEU HABITATGE

Les preses per vendre poden fer-te perdre una bona quantitat de diners a la venta. Si necessites liquiditat mentre vens, tenim la major varietat de préstecs amb aval del teu habitatge per a tu. Molt ràpid i senzill per vendre la teva propietat al millor preu.

NOSALTRES

SOLUCIONS FINANCERES BARCELONA és una empresa amb l’objectiu principal d’ajudar a persones i empreses a poder solucionar els seus problemes financers.

Oferim als nostres clients, l'experiència, eficàcia i personalització amb l’ampli ventall de productes que oferim: préstecs personals, hipoteques capital privat, reunificacions, préstecs amb presses, ampliació de préstecs, compra immobles...

El nostre personal està compost per un equip de persones i professionals del sectors que cuiden als clients i el seus objectiu principal es trobar la millor solució per les seves necessitats.

Cada client es tractat de forma personalitzada ja que la nostra política d’empresa és la fidelització dels clients, aconseguint per cada cas unes condicions úniques amb entitats bancaries, financeres o inversors privats.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Últimes notícies del nostre blog

27 des.
Soluciones Financieras /Sin categorizar /

Els mini préstecs, es van posar de moda, fa relativament poc temps i en…

3 des.
Soluciones Financieras /Sin categorizar /

Actualment ja comença a ser habitual que en algunes zones es facin canvis d’ús…

24 set.
Soluciones Financieras /Sin categorizar /

Imagino la teva cara de sorpresa en llegir el títol d’aquest post i la veritat… em…