Ens encarreguem de trobar la millor solució a cada un dels nostres clients. No hi ha cap cas igual, per això el primer que fem es tenir una conversa amb el client per que ens expliqui amb detall la seva situació i així poder trobar la millor solució. Aquí us deixem alguns exemples de solucions que podem oferir.

 

Sense pagaments mensuals durant un any

Mentre esperem cobrar una herència, vendre una propietat o mentre es tramita una pista bancaria… podem oferir-te els diners que necessites ara i no pagar res durant un any.

Quotes els màxims anys possibles

Adaptem l’import per que li sigui fàcil de pagar, fent que la devolució sigui a tants anys com calgui. Disposem de financiació privada fins 20 anys.

Refinançar pagaments

Ens encarreguem de fer l’estudi dels pagaments que han de realitzar mensualment per reunificar-los tots en un sol pagament, allargant el temps de devolució aconseguim rebaixar fins a un 40% els cales que mensualment utilitza per pagar els seus deutes.

Embargaments

Solucionem els embargaments dels clients en el moment de contactar amb nosaltres, oferint-li diferents formes de devolució. També és freqüent que els clients contactin amb nosaltres abans de l’embargament per poder resoldre-ho amb la major brevetat.

Compra de proindivisos

La solució pels client que comparteixen una propietat amb algú que no desitgen, habitualment herències i/o divorcis. Els hi permet vendre la seva meitat i desvincular-se definitivament del problema.