Es la millor part de la nostra feina, sentir que el client ha confiat en nosaltres, que està content amb la solució que junts vam trobar per a ell. Habitualment són nomé uns dies el que separa la nostra primera i última trobada, però hem compartit moltes converses i és molt gratificant saber que han obtingut el resultat esperat i que el nostre tracte els ha fer sentir més segurs i tranquils.

Somni aconseguit

Quan el client pot per fi posar-se a treballar pel seu compte, perquè gràcies a la financiació pot emprendre la seva pròpia empresa.

Autònoms que aconsegueixen dormir

Liquidar tots els deutes, que ningú els truqui per reclamar pagaments que tenen pendents. El primer que ens diuen és: ja puc dormir!

Famílies en harmonia

Finalitzar una acceptació d’herència, amb tot pagat, podent decidir amb calma que fer amb ella, ens diuen quanta tranquil·litat es respira a casa.

Tornar a poder finançar al teu banc

Tenir impostos fa molt difícil el dia a dia. És realment inspirador veure la tranquil·litat que s’assent quan un client s’ha posat al dia amb totes les seves coses i pot tornar a finançar-se al seu banc.

Recomanacions

Ens alegra moltíssim, cada client nou que ens diu que ens diu que ve aconsellat per un client nostre. Sens dubte és el millor dels regals. Gràcies! És sens dubte el millor dels regals. Gràcies!

 

 

 

EL QUE OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

“Hola, la veritat és que em vaig quedar encantada amb el tracte de la Susana i la Rocío. La veritat, molt atentes en tot moment i molt professionals. T’intenten tranquil·litzar i aconsellar quin és el més ràpid i millor, i la veritat que les dues són tot un amor. Per si serveix d’alguna cosa em vaig quedar encantada amb elles.”

A.Reus

 

“Estàvem desesperats per trobar una solució als nostres problemes, després de diversos «chascos» amb altres empreses vam acudir a vosaltres sense moltes esperances, però ens vam equivocar. Us vam trobar fa un més, i avui per fi podrem dormir en pau. Moltíssimes gràcies.”

J.A. y A.M. Barcelona

 

“Contacté con soluciones financieras a través de Susana Saiz y ha sido un verdadero placer contactar con ella, una magnífica profesional con un trato y una sensibilidad exquisita en relación con los clientes. Me siento afortunada de haberla conocido.”

A.S. Castellón

 

“Por medio de este escrito quiero dejar claro mi agradecimiento para usted y su empresa por su ayuda profesional y financiera en unos de mis momentos mas difíciles económicos. Agradezco el trato tan directo y familiar dispensado por ustedes y por su rápida resolución y tramitación de mi solicitud financiera, solo tengo buenas palabras para ustedes como profesionales y por la labor que desarrollan, no dudare en recomendarles por su buen y rápido hacer, muchas gracias por su atención, saludos.”

E.L.U Madrid