Pensem que la millor manera d’explicar la nostra experiència és donar uns exemples de clients als que ajudem dia a dia, evidentment cada client i cada cas és un món, però segur que amb uns breus exemples t’ajudaran a ser conscient que no ets la única persona amb una necessitat de financiació i que com a tots els nostres clients, et podem ajudar.

Asnef o altres fitxers de morositat

Aquesta és una de les raons més habituals per la qual un client ens contacta. En moltes ocasions, abans de la crisis disposava de bons ingressos i quan aquests han disminuït no han pogut fer front a tots els seus pagaments.

Acceptació d’herència

Quan mor un familiar, no sempre deixa en herència, a més de la propietat, diners per fer front al pagament d’impostos i als diversos despeses. Som conscients que requereixen un tracte molt especial, ja que han d’enfrontar-se a un problema financer quan encara està en procés de dol.

Reformes inesperades i derrames de comunitat

Necessiten diners urgents, per fer front al pagament d’un ascensor, una reforma de l’edifici o adaptar-ho a la falta de mobilitat d’algú de casa. Els clients ja han anat al seu banc i aquest no els ha ajudat, per no tenir feina fixa, per tenir més pagaments, Asnef…

Divorcis

Clients que han decidit divorciar-se i viuen en la mateixa casa mentre la venen, amb la complicació que tot allò comporta per a ells. Necessiten ajuda per poder disposar de diners sense haver de esperar a la seva venda.

Autònoms amb baixa demostració d’ingressos

Els autònoms tenen molt complicat l’accés a la financiació bancaria, ja que moltes vegades la seva demostració d’ingressos acostuma a ser molt baixa. Ens contacten per trobar la solució a diversos problemes, millores al negoci, pagaments inesperats…